Film Fashion Nederlandstalige film recensies op het Internet
> Voorpagina > Vrijwaring  

Mededeling

Alle informatie op deze site is met de uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Voor eventuele fouten kan de maker echter niet aansprakelijk gesteld worden.

Verbeteringen en andere suggesties zijn welkom via e-mail. Bioscoophouders kunnen zo ook contact opnemen om informatie te actualiseren.

Vrijwaring

Filmfashion.nl, hierna te noemen uitgever, neemt geen verantwoordelijkheid voor gegevens op de site die schending van copyright of auteursrechten inhouden. Als echter dergelijke overtreding wordt waargenomen zal uitgever elke betrokken vorm van informatie verwijderen die gekoppeld is aan deze copyright of auteursrechtelijke schending. Uitgever kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden op de site. Indien uitgever hiervan op de hoogte wordt gebracht zal deze al het nodige doen om eventuele fouten aan te passen of de betreffende informatie verwijderen. Uitgever neemt geen garanties of representaties van gelijk welk type, inclusief het beschikbaar zijn van de site, aanbieden van informatie, materialen en inhoud of elk ander type van producten of diensten. Binnen het volledig bereik van de wet, ontkent uitgever alle garanties. Uitgever kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade die kan optreden, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of directe schade. Uitgever garandeert niet dat informatie, gepubliceerd op de site, correct is.

Film Fashion is uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik.

 

 

 

Edgar Verburg