Recensie

Cover van Black Snake Moan

 

 Ga naar Cinema.nlCinema.nl
 Query IMDbIMDb.com

Black Snake Moan (2006)

Everything is hotter down south.

Een film met Samual L. Jackson en Christina Ricci, die moet wel interessant zijn…

De stadsslet Rae (Christina Ricci) krijgt het moeilijk wanneer haar vriendje Ronnie (gespeeld door een altijd nors kijkende Justin Timberlake) weggaat om opgeleid te worden in het leger. Binnen een paar minuten ligt ze al in een hotel kamer met de stadsdrugsdealer. Op diezelfde dag eindigt ze na een feestje in de auto met Ronnie's beste vriend die misbruik van haar maakt. Rae is hier echter niet van gediend en zo wordt ze in elkaar getrapt achter gelaten op een verlaten zandweggetje.

Entree Lazarus (Samuel L. Jackson). Hij vindt de bewusteloze Rae en neemt haar mee naar huis om te verzorgen. Wanneer Lazarus door heeft dat Rae een op seks belust meisje is, legt hij haar aan de ketting vast aan huis om haar hiervan te genezen met behulp van zijn blues muziek.

Jackson en Ricci spelen samen ijzersterk in deze film. Het verhaal lijkt weinig maar ze weten de hele film te boeien, uiteraard zal het mannelijk publiek het ook vermakelijk vinden om Ricci de helft van de tijd in haar onderbroek en half afgescheurde T-shirt te zien.
<Renee Awater>

Film Cast

 

Details

regisseur: Craig Brewer »
genre: Drama/Romantiek
taal: Engels
première: 31-5-2007
waardering: (nog niet beoordeeld)
website: http://www.moanmovie.com/
 
kijkwijzer:   16GT
Edgar Verburg.